Forklæde ikea

Forklæder i skønne farver og designs – Undgå snavs på tøjet!

Forklæder i skønne farver og designs – Undgå snavs på tøjet! – IKEA

Undgå stænk på tøjet, når du laver mad, med et af vores billige, praktiske og holdbare forklæder. Vi har forskellige design og farver at vælge imellem.

HILDEGUN Forklæde, 63×84 cm – IKEA

SMÅBIT Skrælle- og urtekniv · BLÅVINGAD Modellervoksforme, 5 stk. · MARIATHERES Børneforklæde, 45×57 cm · TOPPKLOCKA Børneforklæde med kokkehue.

HILDEGUN Forklæde, 63×84 cm Du laver den bedste mad, når du lægger en masse sjæl og kærlighed i tilberedelsen – uanset om du laver mad til en særlig lejlighed eller gør en hyggelig hverdagsmiddag til en fest. Og et beskyttende forklæde gør også serveringen pletfri.

SANDVIVA Forklæde, blå, 69×85 cm – IKEA

SANDVIVA Forklæde, blå – IKEA

SANDVIVA Forklæde, blå. Beskyt din yndlingsskjorte eller fineste bluse, når du laver mad eller griller. Med dette forklæde kan du være lige så kreativ og entusiastisk i køkkenet, som du vil, uden at spilde på tøjet.

MÅLA Forklæde med lange ærmer, gul – IKEA

MÅLA Forklæde med lange ærmer, gul Når kreativiteten flyder for den lille kunstner, kan malingen nemt ende både her og der. Dette lette og vandtætte forklæde med lange ærmer beskytter tøjet, er nemt at tage på og af og kan vaskes. Velcrolukning gør det nemt at tage det af og på.

MARIATHERES Forklæde, grå, 90×92 cm – IKEA

MARIATHERES Forklæde, grå, 90×92 cm Indstillelig nakkerem passer til alle. Blanding af hør/bomuld kombinerer hørrens skinnende holdbarhed med bomuldens blødhed. Med strop til f.eks. at hænge en grilltang i. Med praktiske lommer til småting. Blanding af bomuld og hør med god sugeevne.

MARIATHERES Børneforklæde, beige, 45×57 cm – IKEA

MARIATHERES Børneforklæde, beige, 45×57 cm Blanding af bomuld og hør med god sugeevne. Blanding af hør/bomuld kombinerer hørrens skinnende holdbarhed med bomuldens blødhed.

RINNIG Forklæde, hvid/grøn/mønstret, 69×85 cm – IKEA

RINNIG Forklæde, hvid/grøn/mønstret, 69×85 cm Indstillelig nakkerem passer til alle.

TORVFLY Forklæde, mønstret/grøn, 68×90 cm – IKEA

TORVFLY Forklæde, mønstret/grøn, 68×90 cm

Madlavning og bagning med børn – IKEA

Madlavning og bagning med børn – IKEA

Madlavning og bagning med børn

Keywords: forklæde ikea, forklæder ikea