Ikea linnmon

LINNMON Bordplade, hvid, 100×60 cm – IKEA

LINNMON Bordplade, hvid, 100×60 cm. Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen.

LINNMON / ADILS Bord, hvid, 100×60 cm – IKEA

LINNMON / ADILS Bord, hvid, 100×60 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen. Forborede huller til nem montering af ben.

LINNMON Bordplade, sortbrun, 100×60 cm – IKEA

LINNMON Bordplade, sortbrun, 100×60 cm. Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen.

LINNMON / ADILS Skrivebord, hvid/mørkegrå, 100×60 cm

LINNMON / ADILS Skrivebord, hvid/mørkegrå, 100×60 cm – IKEA

LINNMON / ADILS Skrivebord, hvid/mørkegrå, 100×60 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen. Forborede huller til nem montering af ben.

LINNMON Bordplade, mørkegrå, 100×60 cm – IKEA

LINNMON Bordplade, mørkegrå, 100×60 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben. Når du køber dem hver for sig, kan du lave en kombination i et design og en størrelse, der passer perfekt til den plads, du har til rådighed. Forborede huller til nem montering af ben.

LINNMON / ADILS Bord, hvid/sort, 100×60 cm – IKEA

LINNMON / ADILS Bord, hvid/sort, 100×60 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen. Forborede huller til nem montering af ben.

LINNMON / ADILS Skrivebord, mørkegrå, 100×60 cm – IKEA

LINNMON / ADILS Skrivebord, mørkegrå, 100×60 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen. Forborede huller til nem montering af ben.

LINNMON / OLOV Skrivebord, hvid, 100×60 cm – IKEA

LINNMON / OLOV Skrivebord, hvid, 100×60 cm Miks og match dit valg af bordplade og ben – eller vælg denne færdiglavede løsning. Den er stærk, let og fremstillet med en teknik, der kræver færre råmaterialer og reducerer miljøpåvirkningen.

Linnmon Ikea – Skriveborde og computerborde – DBA

Keywords: ikea linnmon