Podcast statistik

Podcaststats.dk: Podcast statistik i Danmark

Podcast statistik i Danmark – Podcaststats.dk

Podcaststats.dk samler alle statistikker om podcasting i (primært) Danmark. Alle relevante offentligt tilgængelige data om podcasting formidles på siden.

Podcastindex

Podcastlisten – Podcastindex

Websitet er tilsluttet Dansk Online Index, der fører statistik over trafikken på danske websites. Disse data bruges ikke til målretning af reklamer.

Videnshub for den nyeste viden og statistik. Hver uge bringer Podcastindex de officielle lister over brugen af danske podcasts.

NYT: Fire ud af ti lytter til podcasts – Danmarks Statistik

27. aug. 2020 — I 2008 havde 6 pct. af befolkningen lyttet til podcasts inden for de seneste tre måneder, en andel der nu er steget til 40 pct. Det svarer til …

43 pct. af danskerne lytter til podcast – Bureaubiz

2. mar. 2022 — En rapport fra DMJX giver indsigter i, hvem der lytter, vil betale for podcast og hvordan forretningsmulighederne er.

Podcast-statistik: 44% lytter til podcast ugentligt! Nye tal

Nu lytter 44 procent af danskerne mellem 23 og 31 år til podcasts, og 26 procent af alle danskere til podcasts ugentligt ifølge Gallup! DR har netop udgivet …

Podcast statistik. Hele 44 procent af unge under 31 år lytter til podcast hver uge. Det er populært at lytte til podcast som aldrig før.

Sådan måler du om din podcast er en succes – Kontekst & Lyd

Sådan måler du om din podcast er en succes

Data fra din host. Alt efter valg af host og betalingsmodel for dit podcastshow har du adgang til forskellige typer statistik, men de vigtigste stats er her, …

Når du skal måle, hvor godt din podcast klarer sig, er det vigtigt at bruge data fra både din podcast host, Apple Podcasts Connect og Spotifys podcastportal.

Statistik: Når tal fortæller. Med professor Susanne Ditlevsen …

Statistik: Når tal fortæller. Med professor Susanne Ditlevsen. Sæson 2, episode 3 Grundtanker. Science … Top Podcasts In Science.

Radio og podcast 2021 – Kulturministeriet

Rapportering om mediernes udvikling i Danmark: Radio og podcast 2021

Kulturministeriet/Mediernes udvikling i Danmark/Radio og podcast … Kilde: Nordicom Mediestatistik, www.nordicom.gu.se/sv/statistik-fakta/mediestatistik.

Podcast – Mediernes udvikling – Kulturministeriet

Podcast

Ligeledes er der en stigning i den andel af de danske internetbrugere (15-75 år), der generelt har lyttet til podcast; i 2017 var det 41 %, i 2018 44 % og i …

23 Podcasts – Statistik

23 Podcasts

23 Podcasts. Podcast-serie om statistik. Klik øverst til venstre for den fulde liste af podcasts. Spiller nu. 1. Intro Thomas Petersen.

Her kan du høre en podcast-serie, omkring statistik

Keywords: podcast statistik