Frisk dit badeværelse op med disse forslag

Er du ved at være lidt træt af dit badeværelse? Så er der flere ting, du kan gøre for at friske det op, så du får mere lyst til at opholde dig i længere tid i dette rum. Her finder du flere forslag til, hvordan du kan få et nyt og lækkert badeværelse.

Udskift toilettet, håndvasken eller armaturerne

Du kan vælge at udskifte dit toilet eller din håndvask på badeværelset med nye. Det kan sagtens ændre dit badeværelses kedelige udtryk markant. At skifte armaturet ved håndvasken og i brusekabinen kan også gøre underværker. Du bør naturligvis vælge armaturer, der passer godt sammen samt matcher din personlige stil.

Kig efter nye fliser

Hvis du gerne vil opnå en stor forandring, bør du tage et kig på nye fliser til badeværelse. Vælger du fliser i en helt anden stil og farve, kan du virkelig se en stor forskel på før og efter. Dog er det værd at være opmærksom på, at det er forbundet med en større udgift at skifte fliser på badeværelset.

Køb nyt badeforhæng og nye håndklæder

Så lidt som et nyt badeforhæng eller håndklæder i en ny farve kan også gøre en masse, når du vil friske dit badeværelse op. Du bør derfor overveje, om det er nok med blot en lille ændring, inden du kaster dig ud i større projekter.

Lad hyggen sprede sig

Du kan ydermere gøre dit badeværelse hyggeligt ved at placere planter rundt omkring i rummet. Du kan desuden vælge at hænge billeder op på væggene samt have en hyggelig belysning.