Livets citater kan være svære at efterleve

Er du vild med citater? Det er du ikke den eneste, der er. Rigtig mange mennesker er i dag vilde med flere citater. Det skyldes sikkert, at citater er fyldt med visdom, som vi alle burde leve efter. Dog kan mange citater være svære at efterleve i en travl hverdag, hvilket mange desværre har i dag. 

De fleste af os glemmer hurtigt de vigtige ting i livet, når hverdagen banker på. Men hvordan kan du komme til at huske bedre på de citater, du elsker allermest? Det kan du læse mere om her.

Dekorer din fysiske kalender med dit yndlingscitat

Har du en fysisk kalender, kan du pryde forsiden med et af de citater, som du allerbedst kan lide, og som du gerne vil mindes om hver evig eneste dag. Det er en god måde at huske på lige præcis det specifikke citat. Det giver dig nemlig muligheden for at stoppe op hver dag og læse citatet og mærke efter, om du får efterlevet det.

Byd dig selv og dine gæster velkommen med et citat

En anden ting, du kan gøre for at blive mindet om gode citater, er, at du kan byde dig selv og dine gæster velkommen i et eller flere rum med et citat. Køb eksempelvis billedrammer 20×25 og put diverse citater i dem.

Start med at hænge et citat op i din entré, som du synes er vigtigt at huske på, når du kommer hjem. Bevæg dig derefter videre til stuen, spisestuen, køkkenet, badeværelset, soveværelset, børneværelset m.m. Hæng et citat i hvert rum, så du hele tiden bliver mindet om, hvilke citater der gør noget godt for dig.