Med en kapokdyne får du et fantastisk produkt

Den dyne du sover med er vigtig for dig. For den kan gøre en forskel for din søvn og dermed for dit overskud i hverdagen, og altså den livskvalitet du oplever. Den kan god betale sig at anskaffe sig en dyne af kvalitet.

Søvnkvalitet er vigtigt

Alle mennesker skal sove. Og det skal gerne være en søvn af kvalitet. For søvnen er vigtigt for at du har velvære i dit liv, at du har overskud til at klare udfordringer i din hverdag, der måske er travl med arbejde og et hjem, der skal hænge sammen. Derfor er det ret at vide at du kan få en bedre søvnkvalitet med en kapok dyne.

Hvad er kapok?

Kapok er et naturprodukt. Det gror på kapoktræer, der vokser flere steder i verden i områder med regnskov. Selve kapok er naturfibre med en stor andel, hele 80 procent, af luft. Det er det der giver den fantastiske evne til at isolere, når det bruges i puder, dyner og lignende produkter.

En kapokdyne med egenskaber

Der er flere grunde til at vælge at anskaffe sig en kapokdyne. En dyne med kapok fungerer temperaturregulerende, så du ikke kommer til at mærke de svingninger, der er i temperaturen i løbet af søvnen. Det giver ganske enkelt mere ro og et bedre sovemiljø. Du kan desuden få kapokdyner som allergivenlige, hvis dette er en udfordring for dig med allergi. En anden stor fordel er, at husstøvmider ikke sætter sig i en kapokdyne grundet produktets struktur. Kapok er desuden svedtransporterende, så du slipper for at vågne badet i sved.

Hvilken størrelse skal du vælge?

Du skal som voksen selvfølgelig vælge en kapokdyne i de klassiske mål, hvis du leder efter en ny dyne. Det er mere behageligt at sove med en dyne, der passer lige præcis til dig. Så får du mere ro og føler dig bedre tilpas til at opnå den ro, der er vigtig for din søvn.

Kan også vaskes

En kapokdyne skal også vaskes. Men da kapok har egenskab som antibakteriel, så skal den ikke vaskes så ofte som andre dyner. Men det er en god ide at lufte dynen ofte for at beholde materialet let og friskt. Det er også muligt at pletvaske din kapokdyne. Når den så skal have den store vask, så skal det ske alene på omkring 40 grader med vaskemiddel til enten silke og uld, og ikke indeholder enzymer og blegemiddel. Og så skal dynes centrifugeres godt for at du kan have glæde af den i mange år mere.